Sunday, February 13, 2011

Pan Roasted Potatoes Bagel Sandwich



Ingredients
Potato
Welsh onion
Dill pickle
Soy mayonnaise
Parsley
White sesame
Bagel

Most of the time, I cook potato with its skin because of its nutritional benefits and better taste especially for sandwich making.

Heat oil in frying pan. Place potatoes in the pan and cook until potatoes get tender in slow heat. Add welsh onion and salt & pepper to taste then cook until the onions are golden brown.

Mix soy mayonnaise, minced parsley and white sesame seed for sandwich spread then stuff all with sliced pickle into a lightly-toasted bagel.



皮付きのジャガイモと長ネギをフライパンでこんがり焼いて、軽くトーストしたベーグルに挟んでサンドイッチを作りました。豆乳マヨネーズ、みじん切りのパセリ、白ごまを混ぜ合わせたサンドイッチ・スプレッドとスライスしたピクルスを一緒に挟んでできあがりの簡単サンドイッチです。ポテトをサンドイッチにする場合は特に皮付きの方が繊維っぽい食感が残るので気に入っています。皮付きのじゃがいもと長ネギの相性もとても良いと思います。

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