I transformed leftover shira-ae (the latest post), additional miso and soymilk into pasta sauce for dinner. Taste very much like Japanese style and it was very good! I thought next time I'd try replace the pasta to Soba (Japanese noodle). It must be good too and worth a try.
白和えの残りでパスタソースを作りました。白和えにミソと豆乳を加えてサッと火を通してから、茹でたバスタに絡めればできあがりの超簡単の和風パスタです。白和えにさらにミソを加えて加熱したので、ミソの風味が際立ちました。想像以上に和風な風味でしたが、期待以上に美味しくできました。ひょとするとパスタは蕎麦の方が良いのでは(ソースがノンオイルだからでしょうか)とも思ったので、今度また、チャレンジしてみようと思います。
Your very very good at making food from what i can tell i must try some of the recipes you posted! Your english is not so bad either! :D
ReplyDelete